|
|
|
|
תוספות שיער
מאת:
עדה
Dec 01, 2016
||
10:56
שלום!
קיבלתי לפני חמישה חודשים השלמת שיער על רשת, התקינו לי אותה ולאחר חמישה חודשים בלבד איכות השיער ירדה משמעותית ונוצרו קשרים והסתבכויות עד כדי כך שהיו צריכים להחליף לי את ההשלמה. בעבר רכשתי השלמת שיער עם קליפסים וזה לא קרה, השיער נשאר איכותי לשנים. השאלה שלי היא מדוע זה קרה? האם אפשר למנוע את זה? איך אפשר לזהות שיער איכותי?
|
|
|
•
|
תוספות שיער
עדה
> אתה נמצא כאן
|
|
|
Dec 01, 2016 | 10:56
|
|
שלום!
קיבלתי לפני חמישה חודשים השלמת שיער על רשת, התקינו לי אותה ולאחר חמישה חודשים בלבד איכות השיער ירדה משמעותית ונוצרו קשרים והסתבכויות עד כדי כך שהיו צריכים להחליף לי את ההשלמה. בעבר רכשתי השלמת שיער עם קליפסים וזה לא קרה, השיער נשאר איכותי לשנים. השאלה שלי היא מדוע זה קרה? האם אפשר למנוע את זה? איך אפשר לזהות שיער איכותי?
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 01, 2016 | 11:22 |
|
שלום מאחר ואנו גם חנות שמוכרת רשתות וכדי לא למנוע בילבול אשמח אם תחדדי כי המוצר לא נקנה דרכנו.
לשאלתך, את כנראה קיבלת תוספת שיער רשת שעשויה משיער מעובד, אלו מגיעות ברמות עיבוד שונות , ישנן אפילו עם שיער הפוך או שיער שמחזיק רק כמה חודשים, רמות איכות כאלו מומלץ להרכיב בתוספות שיער קליפסים להארכה או מילוי בלבד ובשיטות שניתן להסירן מהראש בלי בעיה ולחלוטין לא בהשלמות שיער שמקובעות לראש.
להבא נמליץ לך לרכוש השלמת שיער שעשויה משיער טבעי בתולי לא צבוע ולא מעובד. לא להסתפק רק ב"טבעי" שכן השיער המעובד שתארתי קודם לכן הוא רק טבעי וכאמור: העובדה שהוא טבעי לא מלמדת על איכותו.
כדי לוודא שאת רוכשת שיער בתולי תבקשי תעודה שמעידה על מקור ואיכות השיער ותעודת אחריות לשנה לפחות, גם אלו עשויים לא להספיק ובסופו של דבר כדאי לבדוק את אמינות החנות ולקבל המלצות מרוכשים.
|
|
|
|
|
•
|
ההשלמה לא נקנתה אצלכם
עדה
|
|
|
Dec 01, 2016 | 12:51 |
|
קיבלתי אותה במקום אחר. האם תוכלו להמליץ לי על מקום טוב שיכול לספק לי ולהרכיב לי תוספת איכותית כמו שתיארתם. שילמתי המון כסף במקום אחר ואני לא מקבלת תמורה הולמת לכספי. אני מחפשת מישהו מקצועי
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 04, 2016 | 11:48 |
|
הי עדה,
את בהחלט מוזמנת לתאם ייעוץ אצלנו ולקבל חוות דעת מקצועית.
אם תגיעי אלינו, ראשית, נוודא שאכן סוג הבסיס שהתאימו לך הוא אכן מתאים לך והולם את הבעיה, לאחר מכן,נבצע התאמה מדוייקת של סוג השיער, הגוון צפיפות השיער, אורך השיער ועוד פרמטרים.
חלק מהבסיסים מיוצרים אצלנו תוך שבוע, חלקם זמן ממושך יותר, כמובן ניתנת האופציה לייצר משיער בתולי איכותי, המחזיק שנים רבות וזאת גם האופציה המומלצת ביותר כאמור לשיער שמקובע על הראש ולא יושב על קליפסים.
|
|
|
|
|
|
|
מקרא:
ללא תוכן °
הודעה חדשה
|
לחיצה על העיגול תוביל לפתיחת ההודעה בעמוד נפרד